x86 tabanlı bilgisayara android işletim sistemi kurabilir miyim? den: September 14, 2011, 11:22
Bu sorunun cevabı evet! bu günden sonra ne mutlu ki android x86 üzerinde de çalışıyor. Ben 1.6r2 versiyonunu indirip denedim. çok hızlı olması ilk dikkatimi çeken şey oldu. ancak wifi de problem yaşadım. onun haricinde çok hoşuma gitti. Daha stabil ve sürücü sorunu olmayan versiyonlar zaman içerisinde geliştirilecek diye düşünüyom. Bu başlık altında x86-android üzerine konuşmaya detayları incelemeye devam edelim.
Gelişme olunca birbirimizi haberdar edelim.
Sayfalar: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versiyon: 1.0.31
;
Sayfa yükleme süresi: 0.022 saniyedir.
Bu site kullanıcı yorumlarıyla oluşturulmuştur. Yazıların doğruluğu veya yanlışlığı garanti edilemez. Tüm sorular ve cevUPlar sallamadır. Doğru olma ihtimali de vardır. Faydalı olan bilgileri didiklemeniz temennisiyle. Okurlarımıza duyrulur. Cevup.com
Forum
Hoşgeldiniz Misafir
Üst Kısım Göster/GizleHoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.
Forum » Bilgisayar ve Elektronik » Bilgisayar » x86 tabanlı bilgisayara android işletim sistemi kurabilir miyim?
Yazılar: 85
Mesaj Gönder
den: September 14, 2011, 11:22
Bu sorunun cevabı evet!
bu günden sonra ne mutlu ki android x86 üzerinde de çalışıyor. Ben 1.6r2 versiyonunu indirip denedim. çok hızlı olması ilk dikkatimi çeken şey oldu. ancak wifi de problem yaşadım. onun haricinde çok hoşuma gitti. Daha stabil ve sürücü sorunu olmayan versiyonlar zaman içerisinde geliştirilecek diye düşünüyom. Bu başlık altında x86-android üzerine konuşmaya detayları incelemeye devam edelim.
Gelişme olunca birbirimizi haberdar edelim.
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.022 saniyedir.