On tuşuna basilarak açilir kumandasindaki program tuşlari ile kanallar arasinda gezilir. Ses tuşlari ile sesi ayarlanir. Radyonun görüntülüsüdürde deyilebilir.
al işte buldum 6. madde üstündeyim philip hiimmm dur bakiyim n ekonuda sataşabilirim? bu madde bana ait olsun da elbet güzel bi konu çikar buraya yazicak... televizyon sikiyo adami ya...yeni filimler bi nebze kurtariyo..
Bu site kullanıcı yorumlarıyla oluşturulmuştur. Yazıların doğruluğu veya yanlışlığı garanti edilemez. Tüm sorular ve cevUPlar sallamadır. Doğru olma ihtimali de vardır. Faydalı olan bilgileri didiklemeniz temennisiyle. Okurlarımıza duyrulur. Cevup.com
Forum
Hoşgeldiniz Misafir
Üst Kısım Göster/GizleHoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.
Forum » Cevup.com Sözlük » S-Z » Televizyon
Yazılar: 11
Mesaj Gönder
den: January 24, 2007, 22:04
On tuşuna basilarak açilir kumandasindaki program tuşlari ile kanallar arasinda gezilir. Ses tuşlari ile sesi ayarlanir. Radyonun görüntülüsüdürde deyilebilir.
Yazılar: 167
Mesaj Gönder
den: January 24, 2007, 23:05
zeki müren sizi göremez...
Yazılar: 86
Mesaj Gönder
den: January 24, 2007, 23:17
görüntülü radyo ve süper beyin yikayicisi....türkün dizgini onun elinde (her kim verdiyse bu hakki ona) ..manzara bu!!!
Yazılar: 403
Mesaj Gönder
den: January 28, 2007, 00:50
annelerin üzerine dantel sermekte kullandiklari içinden reha muhtar çikan kutu
Yazılar: 435
Mesaj Gönder
den: February 4, 2007, 20:36
Kasiyo marka cep televizyonlari vardi amma özenirdik küçükken alacağiz cebimide taşiyacağiz orada burada seyredeceğiz diye.
Yazılar: 86
Mesaj Gönder
den: February 4, 2007, 20:55
al işte buldum
6. madde üstündeyim philip hiimmm dur bakiyim n ekonuda sataşabilirim? bu madde bana ait olsun da elbet güzel bi konu çikar buraya yazicak... televizyon sikiyo adami ya...yeni filimler bi nebze kurtariyo..
Yazılar: 158
Mesaj Gönder
den: February 4, 2007, 22:18
Gavur icadi!!!
Yazılar: 10
Mesaj Gönder
den: February 7, 2007, 20:24
boş beleş bi şey...
Yazılar: 368
Mesaj Gönder
den: February 8, 2007, 11:48
pek beleş değil LCD dir Plazma dir gidiyor bir furya...E n iyisi lens kullanmak:::))bkz.lens
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.033 saniyedir.