Forum

Hoşgeldiniz Misafir 

Üst Kısım Göster/Gizle

Hoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.

Sayfalar: [1] 2
Yazan Konu:Cümleyi Tamamla
aykan83
Binbaşı
Yazılar: 158
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 6, 2007, 10:46

Evet arkadaşlar. Ben başliyorum. ama lütfen cümlenizi sonlandirmayin. üç nokta birakin sizden sonraki de sizin kaldiğiniz yerden devam etsin ve o da üç nokta biraksin. Tekrar ediyorum tamamlamasin. 3-A ile ilgili başliyorum.

3-A dayken çok enteresan olaylar yaşadim. Birgün sinifa girdiğimde bir de ne göreyim ...

<i>06/02/07 10:48:14 tarihinde güncellenmiştir.</i>

06/02/07 10:48:51 tarihinde güncellenmiştir.

philip
Binbaşı
Yazılar: 435
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 6, 2007, 12:57

Herkes sus pus oturmuş, başlar önde çit bile çikmiyordu. Yerime oturmak için ilerlerken arkadaşim Osmanin yaninda durdum ne oldu diye sormak için tam bu anda ...

aykan83
Binbaşı
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 6, 2007, 16:01

koca kafali biri arkamdan beni ittirdi. "Karambooool" diye baariodu.ilk başta anlam veremedim olup bitene.Ama sonra...

cagri
Binbaşı
Yazılar: 216
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 7, 2007, 12:36

"fill sikiştir sikiştir" "şabo atla üstüne atla" "höyyyyyyttttt Allahini seven atlasin" diye sesler gelirken ortalik bi anda karişmişti ve herkesin üstünden uçarak olayin içine birisi daldi ve bu Çağridan başkasi değildi. daha sonra ne görelim tayfun en köşede ...

aykan83
Binbaşı
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 7, 2007, 19:17

kalmiş ve çaresiz bakişlarla ne yapacağini düşünürken birden siranin üstüne çikmaya karar verdi.Bu arada baskidan dolayi poposu cama yaslanmişti.Ve işte o an olan oldu...

aslan
Binbaşı
Yazılar: 309
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 8, 2007, 08:34

Önlerden bir ses yükseldi "AAA MAHMUT HOCAAAA" bu kapiya koyulan nöbetçiden başkasi değildi. Bir anda sinifta bir sessizlik oldu. Kimseden çit çikmiyordu, Boğuşan kalabalik ta öylece kalakalmişti ki...

cagri
Binbaşı
Yazılar: 216
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 8, 2007, 16:06

tayfun poposuyla cami kirmiş, şaşkin ve sinirli bakişlarla etrafi süzerken istemeden de olsa onu bu olayin içine iten kişiyi ariyor fakat uçan kuşlar, filler, develer, aslanlar...

aykan83
Binbaşı
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 11, 2007, 18:47

arasinda bu olayi kimin organize ettiğini bir türlü anlayamiyordu.Neyse dedi hoca geldi bari yerime çaktirmadan oturayim. içeri gelen hoca geometri hocasiydi.Çok kafa bi adamdi. Hatta sadece kafaydi. Başka bi işe yaramiyodu. Derken içeri çarli girdi...

ceza
Binbaşı
Yazılar: 178
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 12, 2007, 18:28

içeri girer giremez bir anda bütün gözler ona döndü.(Hep öyle olurdu zaten) Sora yerine doğru ilerledi. ve hoca hemen çarlinin yanina doğru koşmaya başladi. Elini ceplereine soktu birşeyler ariyodu sanki pezevenk.Sonra bişey buldu...

ceza
Binbaşı
Yazılar: 178
Mesaj Gönder
Yazı Cümleyi Tamamla
den: February 19, 2007, 12:43

bi bakti çarlinin cebinde muz kabuklari. sora durdu durdu ve dedi "ulan götveren!! ne lan bu muz kabuklari??" daha sonra çarli tabi şaşirdi biraz. ama anlamamiş gibi yapti ya da gerçekten de anlamamiş olabilir. Neyse işte ondan sonra dedi hocaya "hoca hoca!!! o kabuk dediğin şeyler senin s.k.n.n kabuğundan daha çok işe yario!!!" aonra herkeş şaşkin tavuk gibi bakmaya başladi.Tabi bu sefer sadece ikisi değil, bütün sinif bi b.k anlamamişti. Sonra bişey oldu tabi de ne oldu .... hmmmmm...hah şey olsun:birden bizim çarli coştu...

Sayfalar: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.04 saniyedir.

Share