leb demeden leblebiyi anlaya sezai olayi sezmiş olmaliki benim hocam dedi.. arkadaşlari sessizliğe davet etti hocaya derse başlayabiliceklerini işaret etti.hocanin bakişlarindan bu seferde teşekkür ettiğini sezdi sezai, birşey değil dercesine elini bağrina vurarak ağir abi sezai eyvallah dedi.hoca yerine oturdu ve tam o sirada kapi çaldi...
Bu site kullanıcı yorumlarıyla oluşturulmuştur. Yazıların doğruluğu veya yanlışlığı garanti edilemez. Tüm sorular ve cevUPlar sallamadır. Doğru olma ihtimali de vardır. Faydalı olan bilgileri didiklemeniz temennisiyle. Okurlarımıza duyrulur. Cevup.com
Forum
Hoşgeldiniz Misafir
Üst Kısım Göster/GizleHoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.
Forum » Eğlence Merkezi » Geyik Muhabbeti » Cümleyi Tamamla
Yazılar: 85
Mesaj Gönder
den: November 15, 2009, 20:54
Başladi Bülent abladan "üflemeyin sakin dostlar uçuyorum Oh Oh" şarkisini söylemeye. Hoca şaşirmiş bu sinifin başkani kim diyordu ki ..
Yazılar: 3
Mesaj Gönder
den: November 16, 2009, 10:07
leb demeden leblebiyi anlaya sezai olayi sezmiş olmaliki benim hocam dedi.. arkadaşlari sessizliğe davet etti hocaya derse başlayabiliceklerini işaret etti.hocanin bakişlarindan bu seferde teşekkür ettiğini sezdi sezai, birşey değil dercesine elini bağrina vurarak ağir abi sezai eyvallah dedi.hoca yerine oturdu ve tam o sirada kapi çaldi...
Yazılar: 435
Mesaj Gönder
den: September 12, 2011, 17:20
tüm sınıf kapıya odaklanmıştı..
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.037 saniyedir.