"güzelim gazoz deil ki bu öyle yudum yudum içesin; viski bu! bi kerede içeceksin" diyerek bardağin altindan serce parmağinda kocaman bir altin yuzuk olan eliyle destekleyerek zavalli, masum, anadoludaki evinden artizzz olma bahanesiyle kaçan kiza viski içiren adam.
Uluslararasi stratejik araştirma kurumu (USAK) dan kovulmuştur. Ondan sonra farkli stratejik projelerde çalişmiştir. Dalinda uzman bir kişiliktir. idol olmuştur. hayrani çoktur.
Bu site kullanıcı yorumlarıyla oluşturulmuştur. Yazıların doğruluğu veya yanlışlığı garanti edilemez. Tüm sorular ve cevUPlar sallamadır. Doğru olma ihtimali de vardır. Faydalı olan bilgileri didiklemeniz temennisiyle. Okurlarımıza duyrulur. Cevup.com
Forum
Hoşgeldiniz Misafir
Üst Kısım Göster/GizleHoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.
Forum » Eğlence Merkezi » Geyik Muhabbeti » Nuri Alço
Yazılar: 94
Mesaj Gönder
den: February 3, 2007, 17:51
"güzelim gazoz deil ki bu öyle yudum yudum içesin; viski bu! bi kerede içeceksin" diyerek bardağin altindan serce parmağinda kocaman bir altin yuzuk olan eliyle destekleyerek zavalli, masum, anadoludaki evinden artizzz olma bahanesiyle kaçan kiza viski içiren adam.
Yazılar: 403
Mesaj Gönder
den: February 7, 2007, 11:58
favorim nuri alço. temiz çalişiyo. muhahah
Yazılar: 16
Mesaj Gönder
den: February 7, 2007, 12:04
Pis herifin teki.
Mesaj Gönder
den: February 7, 2007, 12:59
ayişiği film o gördüklerin film. 30yaşin üstündesin galiba hala bi korku var içinde:)
Yazılar: 158
Mesaj Gönder
den: February 7, 2007, 19:22
Uluslararasi stratejik araştirma kurumu (USAK) dan kovulmuştur. Ondan sonra farkli stratejik projelerde çalişmiştir. Dalinda uzman bir kişiliktir. idol olmuştur. hayrani çoktur.
Mesaj Gönder
den: February 8, 2007, 15:35
deve kardeşim akademik çalişmalara başlamişiz:))
Yazılar: 8
Mesaj Gönder
den: February 26, 2007, 22:25
Kendisi genclige ornek olmus bir Turk buyugudur. Adini her yerde gorebilirsiniz. Adina kurulmus bir topluluk bile var: http://naro.wakaf.net/
Yazılar: 45
Mesaj Gönder
den: June 19, 2007, 13:10
kizlarin yeni idolü
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.034 saniyedir.