Okuduğum kitaplar içersinde favorilerim arasinda olan bir kitap. Adi "AşK", ilk baktiginizda sadece iki insan arasinda yaşanabilecek birşey zannediyorsunuz. Fakat insanlar arasindaki aşkdan daha fazlasi anlatiliyor kitapta. AllahA olan AşK, Mevlanaya olan AşK, iki insanin AşK i. Okudukça okuyasin geliyor. Kitap bitmesin istiyor insan. Kitapta öyle cümleler varki insani aliyor ve götürüyor. işte benim en sevdiklerim bazilari; **istediğini elde edince şükretmek kolaydir, sufi dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir **Teslim ol, birak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksin.Düzenim bozulur,hayatimin alti üstüne gelir diye endişe etme.Nerden biliyorsun hayatinin altinin üstünden daha iyi olmayacağini.
Sayfalar: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versiyon: 1.0.31
;
Sayfa yükleme süresi: 0.016 saniyedir.
Bu site kullanıcı yorumlarıyla oluşturulmuştur. Yazıların doğruluğu veya yanlışlığı garanti edilemez. Tüm sorular ve cevUPlar sallamadır. Doğru olma ihtimali de vardır. Faydalı olan bilgileri didiklemeniz temennisiyle. Okurlarımıza duyrulur. Cevup.com
Forum
Hoşgeldiniz Misafir
Üst Kısım Göster/GizleHoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.
Forum » Kültür ve Sanat Dünyası » Kitap Tanıtım Standı » Elif şafak - Aşk
Yazılar: 368
Mesaj Gönder
den: July 6, 2009, 17:10
Okuduğum kitaplar içersinde favorilerim arasinda olan bir kitap. Adi "AşK", ilk baktiginizda sadece iki insan arasinda yaşanabilecek birşey zannediyorsunuz. Fakat insanlar arasindaki aşkdan daha fazlasi anlatiliyor kitapta. AllahA olan AşK, Mevlanaya olan AşK, iki insanin AşK i. Okudukça okuyasin geliyor. Kitap bitmesin istiyor insan. Kitapta öyle cümleler varki insani aliyor ve götürüyor. işte benim en sevdiklerim bazilari;
**istediğini elde edince şükretmek kolaydir, sufi dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir
**Teslim ol, birak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksin.Düzenim bozulur,hayatimin alti üstüne gelir diye endişe etme.Nerden biliyorsun hayatinin altinin üstünden daha iyi olmayacağini.
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.016 saniyedir.