Forum

Hoşgeldiniz Misafir 

Üst Kısım Göster/Gizle

Hoşgeldin Ziyaretçi, foruma yazabilmek için kayıt gereklidir.

Sayfalar: [1]
Yazan Konu:itiraflar
aykan83
Binbaşı
Yazılar: 158
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 6, 2007, 10:30

Evet efenim buyrun itiraf edin. Daha önce kimseye söylemediğiniz veya söyleseniz de çok utandiğiniz itiraflariniz hadi bi cesaret diip söyleyin.
Söyleyin efenim söyleyin ne olcak ki? (Kadir çöpdemir gibi oldu ya :D )

06/02/07 10:42:23 tarihinde güncellenmiştir.

aykan83
Binbaşı
Yazılar: 158
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 6, 2007, 10:36

Açilişi ben yapayim : ortaokuldayken evde küçük lastik topla oyun oynuyordum. Yani oyun şöyleydi: Lastik topu karşi duvara atip tutmaya çalişiyordum. Baktim tutabiliyorum. Sonra işi biraz daha hizlandirayim daha şekil olsun derken sanirim 153. atişta topu elimden kaçirdim (ee profesyoneller de hata yapar :D )
elime gelmeyen top vazoya gitmeye karar verdi ve vazo tam olarak 57 parçaya ayrildi :) ) Ve ben ne yaptim biliyor musunuz. O vazoyu 404 ile biraraya getirmeyi başardim. Annem ancak iki hafta sonra toz alirken farketti. Yani iki hafta dayaktan kurtulmuş oldum. şimdi çok mutluyum :P

06/02/07 10:37:16 tarihinde güncellenmiştir.

ayasigi
Yeni Üye
Yazılar: 16
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 6, 2007, 17:23

Bir seferinde metroda ineceğim durak gelince kaptirip "Durakta incecek vaaaar!" demiştim. Salak değilim çok yorgundum.

jason
Binbaşı
Yazılar: 403
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 7, 2007, 11:40

ayişiği harbi malsin sen ya. git bu maddeyi "mal" diye maddemiz var oraya ekle. muhahahaha

ayasigi
Yeni Üye
Yazılar: 16
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 7, 2007, 11:47

Sen kime mal diyorsun yaa. Ben burada bir itirafta bulundum içtenlikle.. Sende bir itirafta bulunda ondan sonra konuşalim..

yesim
Binbaşı
Yazılar: 368
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 7, 2007, 12:34

Bu site bağimlilik yapiyor ilk itirafim bu.
Bu sitede yalandan dalaşmalar oluyor bu 2.
Yine bu sitede cinsiyetinin dişinda nick alanlar oluyor buda 3.

deli
Onbaşı
Yazılar: 94
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: February 7, 2007, 12:50

lisede ingilizce öğretmenime ciddi ciddi aşik olmuştum. şimdi bu kadar iyi ingilizce konuşuyorsam bu durumu öğretmenime borçluyum. onu hala unutamadim.

gameover
Yeni Üye
Yazılar: 12
Mesaj Gönder
Yazı itiraflar
den: July 21, 2007, 15:33

felaket sahneleri hoşuma gidiyor. heyecanli oluyor. Mesela ikiz kulelere uçaklarin çarpmasi, doğal afetler vs.

Sayfalar: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versiyon: 1.0.31 ; Sayfa yükleme süresi: 0.059 saniyedir.

Share